DruštvoVesti

U Novom Pazaru otvoren “Neuroth” slušni centar

U Novom Pazaru otvoren je “Neuroth” slušni centar. Riječ je o vodećoj kompaniji u Austriji i regionu i jednoj od najstarijih i najvećih porodičnih kompanija za slušnu akustiku u Evropi koja obezbjeđuje slušne aparate.

U novotvorenom slušnom centru u Novom Pazaru građani će moći besplatno da testiraju sluh u specijalnoj prostoriji, gluvoj sobi, opremljenoj po evropskim standardima kakvih do sada nije bilo na ovim prostorima. Stručni tim “Neurotha” na raspolaganju je onima koji sumnjaju da imaju slabiji ili oštećen sluh. Nude slušne aparate vrhunskog kvaliteta, a u sklopu novootvorenog centra i podešavanje aparata i stručne savjete. Uz to, Republički fond za zdravstveno osguranje refundira troškove kupovine najjednostavnijh uređaja, a uz doplatu, moguća je nabavka najjsavemenijh aparata. Životni vijek uređaja je sedam godina, a u tom periodu u centru se radi servisiranje i čišćenje. Svaki slušni aparat za klijente je individualno uklopljen i u skladu je sa Zakonom Republike Srbije o medicinskim sredstvima.

“Neuroth” ima tradiciju dugu 114 godina, preko 250 slušnih cenatara u Evropi, više od 1000 zaposlenih, a prisutan je u osam zemalja.

A.N.

 

Podeli