Sport

Sivić pred revanš baraža sa IMT-om: Svi smo kao jedan, red je da poentiramo

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da njegova ekipa u revanšu superligaškog baraža sa beogradskim IMT-om neće propustiti šansu da pred svojim navijačima zadrži elitni status.

“Momci su u top formi i svesni situacije, posle odličnog prolećnog učinka, ne računajući dve utakmice sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Na svim ostalim mečevima bili su sjajni po pitanju zalaganja i svega ostalog. Jedva čekamo početak i pun stadion, da nas publika nosi kao u poslednje vreme”, rekao je Sivić.

On je ocenio da trijumf od 3:1 u prvoj utakmici u Beogradu može da bude opasan po njegove igrače, ako koncentracija ne bude na potrebnom nivou.

“To se neće dogoditi. Na terenu ćemo se ponašati kao da je bilo 0:0. Kada sam došao ovde, rekao sam da je formula za opstanak da svi budemo kao jedan. Osećam da sada to jesmo. Grad, publika, igrači i uprava, svi su dali maksimum. Red je da poentiramo i da reči pretvorimo u delo”, naveo je Sivić.

“S obzirom na Vlajkovićevu operaciju, kao i na još dve, tri pojave, moraćemo da se prilagodimo momentu. Važan je samo rezultat i opstanak u ligi, koji određuje sve ostalo”, dodao je on.

Krilni napadač Novog Pazara Stefan Dimić rekao je da je želja bila pozitivan ishod u prvom susretu i da je to u velikoj meri ostvareno, kao i da se nada da će njegova ekipa to ponoviti pred svojim navijačima.

“Ući ćemo maksimalno angažovano, kao i uvek. IMT je mlada ekipa sa nekim iskusnijim pojedincima. Nije da nam nisu pravili određene probleme. Odlučilo je neko naše iskustvo. Smirili smo ih, njihove opasne napade apsorbovali i okrenuli u našu korist”, kazao je Dimić.

Novi Pazar i IMT igraju u nedelju od 18.30 na Džaizkoin areni, a ulaz na tribine je besplatan.

“Bez obzira na dva gola prednosti iz prve utakmice, moramo da budemo maksimalno oprezni. Nikad se ne zna, fudbal je to”, zaključio je Dimić.

M. Minić

Podeli