Sport

Sadović pred finale Futsal kupa Srbije: Vreme je da trofej stigne u Novi Pazar (sreda, 19.00)

Klub malog fudbala Novi Pazar boriće se u Vranju za svoj prvi trofej, a protivnik u finalu Futsal kupa Srbije biće Loznica Grad 2018.

“Svakako da nismo bez šansi u utakmici na koju se svela čitava sezona. Kvalitetno smo trenirali, a oporavio nam se i Aleksandar Gavrilović. Fizički dosta dobro stojimo. Mislim da je vreme da neki trofej konačno stigne u Novi Pazar”, rekao je pivot Pazaraca Elvedin Sadović.

Novopazarci su do sada izgubili sva tri finala Futsal kupa Srbije i oba finala plej-ofa za prvaka države.

Predstojeći rivali u prvom delu ligaške sezone u Sportskoj dvorani Pendik odigrali su 2:2, dok je pre nešto više od mesec dana u Loznica domaćin slavio sa 4:0.

“U prvom meču, koji je bio veoma kvalitetan, ispustili smo trijumf, dok utakmica u Loznici nije merilo. Bili smo u postu, beza karantina i na teren smo izašli nakon dugog puta. Oba duela smo analizirali, kako bismo se što bolje spremili”, naveo je Sadović.

“Najbitnije je da zatvorimo njihove najiskusnije igrače, poput Marka Perića, Mladena Kocića, Denisa Ramića ili Nikole Matijevića. Oni kreiraju završne pasove. Treba, ipak, obratiti pažnju i na one poput Marka Avramovića”, dodao je on.

Finale Futsal kupa Srbije zakazano je za sredu od 19 časova u Sportskoj hali Vranje.

“Očekujem podršku navijača iz Novog Pazara, za koje je organizovan odlazak na finale, ali i ljubitelja futsala iz prijateljskog Vranja. Publika je za nas uvek bila šesti igrač”, zaključio je Sadović.

M. Minić

Foto: S. Župljanin

Podeli