PolitikaVesti

Žene Sjenice: Podrška kandidatima SDP-a

U Sjenici je danas organizovan koktel i druženje članica Foruma žena SDP-a Sjenica.

Sa članicama OO SDP razgovarala je i predsednica Skupštine Novog Pazara dr Anela Halilović Šemsović.

Ona je u izjavi za RTV Novi Pazar kazala da je učešće žena u politici od presudnog značaja. To je, istakla je, prepoznato u Sandžačkoj demokratskoj partiji.

“Osnivač naše stranke Rasim Ljajić punu podršku daje ženama, u prilog tome govori i broj žena na važnim funkcijama u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti. Žene su takođe prepoznale da kroz SDP mogu da artikulišu interese i doprinesu razvoju zajednice” kazala je ona.

dr Halilović Šemsović je danasnu Sjenici ukazala na značaj ovih izbora.

“Izuzetno je važno da vas u Beogradu predstavljaju dr Muamer Bačevac i Jasmin Hodžić, oni su na listi broj 1, da pomognu razvoj Sjenice, da se i ova sandžačka opština razvija po ugledu na Novi Pazar, jer je uvek važila za avangardnu i naprednu opštinu koja je iznedrila brojne generacije intelektualaca i značajnih sandžačkih imena” kazala je predsednica Skupštine Novog Pazara dr Anela Halilović Šemsović.

Članice Foruma žena SDP-u Sjenici Neziha Gičević i Ramiza Muslić izrazile su uverenje da će građani Sjenice prepoznati i iskoristiti šansu na predstojećim izborima, glasati za SDP i na taj način omogućiti razvoj Sjenice.

 

Senada Kalić

Podeli