PolitikaVesti

Narodni poslanik SDP-a, dr Muamer Bacevac danas je u Nišu proglašen za najaktivnijeg poslanika iz Sandžaka

Narodni poslanik SDP-a, Dr Muamer Bacevac danas je u Nišu proglašen za najaktivnijeg poslanika iz Sandžaka u okviru projekta Moj Poslanik koji sprovodi niški PROAKTIV.

U protekle tri godine platforma „Moj poslanik”, koju sprovodi PROAKTIV povezivala je građane iz pet okruga na jugu Srbije – Nišavski, Toplički, Jablanički, Pčinjski i Pirotski – sa izabranim poslanicima iz njihovih okruga, a od prošle godine platformi su pridodati i Raški, Rasinski i Zaječarski okrug. Cilj projekta “Moj poslanik” je unapređenje komunikacije između građana i izabranih narodnih poslanika, kroz jačanje uloge građana kao pojedinaca u procesu donošenja odluka, kao i praćenje aktivnosti narodnih poslanika.

Bacevac je zahvalio organizatoru istakavši da je posao koji ova organizacija radi jako bitan jer bez građana i njihovih sugestija rad poslanika bi bio isprazan.”Najveća nagrada za mene je kad moji građani za mene kažu “Moj poslanik”. To je znak da mi vjeruju i da podržavaju moj politiku i moje aktivnosti”, rekao je Bačevac.

B.V.

Podeli