Sport

Futsal derbi u Bečeju (subota, 19.00)

Futsal tim Novog Pazara gostuje Bečeju 2003 u jednom od dva derbija koji su na programu u okviru 16. kola Prve lige Srbije.

“Dobra su ekipa i ako ih krene svakom rivalu naprave problem. Čvrsti su i traže duel. Te stvari treba da izbegavamo i da igramo što brže i jednostavnije”, rekao je trener Pazaraca Miloš Todorović.

Gotovo je izvesno da će obe ekipe igrati u plej-ofu, ali važno je i sa kojih pozicija će krenuti u doigravanje za prvaka države.

Bečejci i Novopazarci su peti i šesti tim lige sa po 26 osvojenih bodova, a Todorovićevi izabranici su posle pobede nad Vintersportom u Nišu (6:3) šest bodova ispred sedmoplasirane Ivanjice, koja je van zone plej-ofa.

“Možda malo grubo zvuči, ali možda smo u prilici i da biramo poziciju pred plej-of. Pokušaćemo da dođemo do treće pozicije, koja daje prednost domaćeg terena u četvrtfinalnoj seriji”, naveo je Todorović.

“Već u utorak u našoj dvorani igramo protiv Vranja u polufinalu Futsal kupa Srbije, pa moramo da sačuvamo i oporavimo prvotimce. Zbog toga još uvek ne znam ko će od igrača put Bečeja”, dodao je on.

Prvi ovosezonski duel dva tima u Sportskoj dvorani Pendik završen je rezultatom 3:3.

Bečej 2003 i Novi Pazar igraju u subotu od 19 časova u dvorani Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Đorđe Predin Badža.

M. Minić

Podeli