PolitikaVesti

Dr Muamer Bačevac u poseti OOSDP u Sjenici i tamošnju pijacu

 Kandidat za narodnog poslanika SDP- a dr Muamer Bačevac sastao se danas  sa članovima i simpatizerima te stranke u Sjenici. Na sastanku je bilo reči o projkektima i aktivnostima koje treba realizovati kako bi, rekli su, Sjenica “stala na noge”. Nakon ovog sastanka, Bačevac je razgovarao je i sa lekarima o saradnji Doma zdravlja Sjenica i Kliničko-bolničkog centra koji će biti izgrađen u Novom Pazaru.

Članovi i simpatizeri SDP  danas su došli u prostorije OO i dočekali kandidata za narodnog poslanika dr Muamera Bačevca koji je u razgovoru sa njima pokušao da sazna šta je to što najviše zaustavlja napredak Sjenice, koje probleme treba pokušati rešiti kakobi Sjenica, kako su rekli, konačno “stala na noge”. “Drago mi je što sam danas imao priliku da se vidim sa vama jer svi mi smo ujedinjeni oko zajedničkih ideja koje propagira naša stranka”, kazao je Bačevac. “Dolazio sam i pre u Sjenicu, ali verujte, ono što sam video, prljave ulice, neasvaltirane ulice, nehigijenu, to me je jako razočaralo. Sjenica nije više što je nekad bila”, dodao je Bačevac.

On je podsetio na sve što  SDP radi u Novom Pazaru, što je radila u Prijepolju je na zavidnom nivou i to je pokazalo šta su prave namere i šta je zapravo SDP. “Iza nas su ostali veliki hajratii Sandžačka demokratska partija zaista ima čime da se pohvali”. Najveći Bošnjak je onaj Bošnjak koji nešto uradi za svoj narod i svoje građane”,  rekao je dr Muamer Bačevac.

On je izneo podatak da je u planu da se preko 200 miliona eura uloži u infrastrukturu gradova u Sandžaku. Naveo je da je jedan od najvećih projekata koji će biti realizovan, projekat izgradnje Kliničko-bolničkog centra u Novom Pazaru, Kliničkog centra i onda  Medicinskog fakulteta. “Verujte mi da je to naveća investicija i najbitnija stvar”, dodao je Bačevac.

Dr Bačevac je danas razgovarao i sa lekarima o saradnji Doma zdravlja Sjenica i Kliničko-bolničkog centra koji će biti izgrađen u Novom Pazaru.

Kandidat za narodnog poslanika SDP-a dr Muamer Bačevac obišao je danas pijacu u Sjenici i razgovarao sa građanima o standardu, njihovim potrebama i nedostacima u toj sandžačkoj opštini i šta je ono što SDP u narednom periodu može da učini na poboljšanju životnih uslova.

Obilazeci pijacu u Sjenici dr Bačevac sa saradnicima kroz razgovor sa tamošnjim prodavcima i građanima saznao sa kojim problemima se susreću meštani ove opštine. Ono što su naveli jeste da su njihova očekivanja za bolji život u svim sferama dolazak pravih ljudi na vlast koji će ulagati u infrastrukturu, turizam, zdravstvo, školstvo.

Predstavnici SDP prošetali si gradom gde su im prilazili građani koji su im zahvalili što se interesuju za ovu opštinu, što ih obilaze, što zaista žele da pomognu da život u Sjenici bude bolji i kvalitetniji, da mladi ostanu u njoj i rade i da Sjenica konačno dobije ruho kakvo zaslužuje.

Da bi sve ovo bilo ispunjeno i ostvareno, potrebno je da građani Sjenice izađu na izbore i glasaju jer samo na taj način se može uspeti da ih u parlementu Republike Srbije predstavljaju njihovi ljudi.

B.V.

 

Podeli