PolitikaVesti

SDP: Sastanak sa predstavnicima V mesne zajednice

U prepunim prostorijama Sandžačke demokratske partije održan je još jedan u nizu sastanaka na kojem je najviše reči bilo o predstojećim izborima. Sastanku sa predstavnicima novopazarske V mesne zajednice, prisustvovao je lider i osnivač SDP-a Rasim Ljajić. Ta stranka će nakon izbora imati još značajnije učešće u vlasti, a to će, rečeno je sinoć, rezultirati još bržim razvojem sandžačkih opština.

V mesna zajednica, prema broju upisanih birača, najbrojnija je u Novom Pazaru. Sa predstavnicima te mesne zajednice na sastanku je, govoreći o predstojećim izborima zakazanim za 3. april, apostrofirana njihova važnost i važnost učešća SDP-a u vlasti.

U skladu sa tim je lider i osnivač Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić pozvao prisutne da glasaju za investicije i bolju budućnost svih građana, za razvoj Sandžaka i svih njegovih opština. On je izrazio uverenje da će SDP nakon ovog izbornog ciklusa još jednom pokazati da je nezaobilazni faktor u Sandžaku i sa pravom najrespektabilnija stranka jer su rezultati koje je ta stranka ostvarila u proteklom periodu više nego evidentni, a poverenje koje opravdano uživa kod građana, najveći kapital.

U sve delove Novog Pazara ravnomerno će se ulagati, i u sve mesne zajednice. Investicije će stići u svako naselje, kazao je on.

Gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac podsetio je prisutne da je investicionim planom samo za ovu godinu predviđeno 160 miliona dinara, te da je to dovoljan razlog zašto bi građani trebalo da izađu na izbore i daju glas koaliciji ”Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve”.

Jučerašnji sastanak u SDP-u jedan je u nizu organizovanih u proteklom periodu. Njima prisustvuje veliki broj građana, žitelja brojnih mesnih zajednica i novopazarskih naselja. Tako je bilo i sinoć, pa je velika sala SDP-a bila mala da primi sve zainteresovane građane.

S.Lj. i S.K.

Podeli