Sport

Bokseri Novog Pazara uspešni u Inđiji

Bokseri Novog Pazara Ahmed Mavrić, Alen Tahirović, Admir Kamešničanin i Ziko Mašović ostvarili su maksimalan učinak na Otvorenom pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u Inđiji.

Kod seniora čija težina ne prelazi 80 kilograma, Ahmed Mavrić je prekidom u prvoj rundi dobio Davida Stanojkova iz Obrenovca, dok je Alen Tahirović najpre prekidom u drugoj rundi savladao boksera Šeša iz Inđije Lazara Mihajlovića, a potom je odlukom sudija 4:1 bio bolji od Lazara Markovića iz novosadskog Martmata.

Imran Mašović je u seniorskoj kategoriji do 75 kilograma naterao na predaju u drugoj rundi takmičara Šeša Marka Ljubišića, da bi potom zbog povrede bez borbe predao meč članu kluba F89 iz Novog Sada Velimiru Nestoroviću.

U konkurenciji juniora, Admir Kamešničanin je u kategoriji do 46 kilograma prekidom u prvoj rundi pobedio Vuka Kojića iz kovinske Akademije Vitez, dok je Pavle Bešević kod boraca lakših od 66 kilograma slavio protiv Dimitrija Babića iz Apatina sa 3:0, da bi u narednom meču pretrpeo poraz rezultatom 1:4 od boksera Patriota iz Novog Sada Borisa Dovedana.

Ziko Mašović je u nadmetanju kadeta ne težih od 50 kilograma pobedio predstavnika Rokice iz Loznice Vojina Mitrovića sa 3:0 i Nikolu Bogatinoskog iz novosadskog Ronina odlukom sudija 3:2.

M. Minić

 

Podeli