PolitikaVesti

Labović: Važno je naše učešće u vlasti, mi rezultatima dokazujemo kvalitet

Potpredsednica Socijaldemokratske partije Srbije i direktorka Turističke organizacija Srbije, Marija Labović posetila je danas Sjenicu. Na random sastanku sa rukovodstvom Opštinskog odbora SDP-a u Sjenici održala je radni sastanak. Istakla je da je važno izaći na predstojeće parlamentarne izbore kako bi se nastavila realizacija započetih projektata. ”Mi smo na prvom mestu stranka dobrih i čestitih ljudi, koji se podržavaju i zalažu za ravrnopravnost i koji rezultatima dokazuju kvalitet. Zato je i naše prisustvo u vlasti važno”, naglasila je Labović u Sjenici.

Za sjeničku opštinu, u kojoj SDP nije na vlasti, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je izdvojilo 80 miliona dinara – podsetila je Labović na radnom sastanku u Sjenici, te naglasila da je važno da ta stranka bude deo vlasti i u Sjenici, opštini koja je bogata turističkim potencijalima.

”Predstojeći parlamentarni izbori su važni, a važno nam je da pokažemo snagu koju imamo i ovde u Sjenici, kako bismo dokazali da zaslužujemo da budemo deo vlasti i kako bismo pokazali kako možemo našim velikim trudom i zalaganjem da doprinesemo boljitku ove opštine, jer ovo je opština sa velikim potencijalom, kada je turizam u pitanju”, rekla je Labović.

Podsetila je da je dosta uloženo kroz projekte infrastrukture, keje je finansiralo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, ali da je to samo jedan korak.

”Važno je da ti projekti budu održivi, da se nastavi razvoj i važno je da pokažemo našu snagu kako bismo i one projekte koji su planirani u narednom periodu realizovali”, izjavila je Labović.

S.Lj.

 

 

Podeli