PolitikaVesti

Vujović: ”Naš cilj je ravnomeran razvoj svih opština u Srbiji”

Branislav Nedimović, Irena Vujović i Nevena Đurić obišli su danas Srednjobanatski okrug.

Pri obilasku zemljoradničke zadruge ”Mrkšićevi salaši” u Srpskom Itebeju Branislav Nedimović rekao je da samo Aleksandar Vučić i SNS mogu da obezbede mir i stabilnost i time omoguće Srbiji da nastavi da se ekonomski razvija.

”Primer zajedničkog rada zemljoradničke zadruge ”Mrkšićevi salaši“ i naše države kao rezlutat doneli su nam ovaj najmoderniji pogon u prerađivačkoj industriji. Ovo što imamo u Srpskom Itebeju dokaz je da zajedno možemo sve. Naš cilj je ravnomeran razvoj svih opština u Srbiji, rekla je Irena Vujović. Mi vodimo računa o svakoj grani privrede, činimo sve da napravimo što povoljniji ambijent kako za domaće, tako i za strane investitore. ”Mrkšićevi salaši” u Srpskom Itebeju primer su da kada vredno radite, vi ne samo da obezbeđujete sigurnu budućnost za svoju decu, već radite i za dobrobit svojih sugrađana, koji su zaposleni u ovoj modernoj zemljoradničkoj zadruzi”, istakla je Vujović.

Nevena Đurić istakla je da je ozbiljna i odgovorna politika predsednika Vučića i SNS omogućila da mladi ljudi danas ostaju u Srbiji, da ovde mogu da nađu siguran posao i da stvaraju svoje porodice. Zahvaljujući predsedniku Vučiću možemo da budemo sigurni da ćemo imati ekonomski još snažniju i finansijski stabilnu državu, koja je u mogućnosti da obezbedi mir i stabilnost i bolji životni standard svih naših građana, rekla je Đurić.

 

Senada Kalić

Podeli