PolitikaVesti

Grujičić: ”Najvažnije je da svi u Srbiji živimo bolje”

Danica Grujičić, Milica Nikolić i Krsto Janjušević kandidati za poslanike liste ”Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve’” obišli su danas Moravički okrug.

Danica Grujičić rekla je u Takovu da je to mesto izuzetno važno za Srbiju, kako zbog ljudi koji tu žive, tako i zbog istorije. Iz ovog mesta, pre 207 godina, počelo je stvaranje moderne srpske države. Politika predsednika Vučića podseća na politiku Miloša Obrenovića, rekla je Grujičić, i ono što je najvažnije je da kada pogledamo Srbiju danas vidimo jednak razvoj svih njenih delova. Beograd je dobio nove zgrade, bolnice, aparate, ali su, istakla je ona, dobili i mnogi gradovi u unutrašnjosti, i danas vidimo i sve novoizgrađene puteve koji mladima omogućavaju da svoje porodice i poslove vezuju za seoske sredine. Takav trend Srbije mora da se nastavi, ako želimo da zadržimo mlade u Srbiji, napomenula je Grujičić, i pozvala sve građane da daju svoje ideje za razvoj naše države. Najvažnije je da svi u Srbiji živimo bolje, kazala je Grujičić, i dodala da je bitno da budemo zajedno, jer zajedno možemo sve, a dela najbolje govore o ljudima.

Prema rečima Milice Nikolić svaki čovek u Gornjem Milanovcu i Čačku vidi koliko su auto-put, nova radna mesta i nove investicije oživeli ovaj kraj. Ne smemo da stanemo, ne smemo da se vraćamo u prošlost, nego da hrabro idemo u budućnost. Da svi podržimo politiku predsednika Vučića i da svi zajedno podržimo dalji napredak i razvoj naše Srbije, rekla je Nikolić.

 

Senada Kalić

 

Podeli