”Hasene” nastavlja da poma┼że

U okviru ”Zimske akcije”, koju realizuje Humanitarna organizacija Hasene, paketi sa osnovnim ┼żivotnim namirnicama uru─Źeni su danas i ─Źlanovima Udru┼żenja gluvih i nagluvih u Novom Pazaru.

Paketi HO ”Hasene” u okviru ”Zimske akcije” stigli su do 800 sand┼ża─Źkih porodica, razli─Źite verske i nacionalne pripadnosti. Osim uobi─Źajenih osnovnih ┼żivotnih namirnica, u paketima koji su danas uru─Źeni ─Źlanovima Udru┼żenja gluvih i nagluvih bilo je i suvog mesa.

”Uovoj zgradi smo po─Źeli ovde i zavr┼íavamo sa ovom ”Zimskom akcijom. Pre nekoliko dana dru┼żili smo se sa ─Źlanovima Saveza slepih i slabovidih, danas smo ovde sa Udru┼żenjem gluvih i nagluvih kojima ─çemo udeliti prehrambene pakete”, izjavio je koordinator Humanitarne organizacije ”Hasene” Edis Ujkanovi─ç.

Za ─Źlanove Udru┼żenja gluvih i nagluvih saradnja sa donatorima iz organizacije Hasene je dragocena, istakla je sekretar udru┼żenja Amela Alivodi─ç. Naglasila je da je 37 porodica Udru┼żenja gluvih i nagluvih danas dobilo vredne pakete pomo─çi. Alivodi─ç je podsetila da sa organizacijom ”Hasene” uspe┼íno sara─Ĺuju od 2018. godine, te izrazila zahvalnost lokalnim donatorima, kao i onim iz Austrije, koji su tako─Ĺe u─Źestvovali u dana┼ínjoj akciji.

Nakon zimske, sledi jo┼í bogatija, Ramazanska akcija – najavljuju organizatori.

S.Lj.

 

Podeli