DruštvoVesti

Grad Novi Pazar dodelio priznanja najboljim đacima osnovnih i srednjih škola

I ove godine, Grad Novi Pazar najboljim učenicima novopazarskih osnovnih i srednjih škola kao i njihovim mentorima dodelio je priznanja za postignute uspehe u obrazovanju. Gradonačelnik Nihat Biševac, koji je sa članicom Gradskog veća zaduženom za obrazovanje Ulfetom Demčović dodelio plakete, u obraćanju učenicima, njihovim nastavnicima, profesorima, direktorima škola i roditeljima kazao je da su upravo ova deca budućnost grada i da će se ubuduće u obrazovenje još više ulagati.

Nagrađeni đaci, uspehe su postizali na mnogim važnim takmičenjima u gradu, zemlji i regionu I upravo su zbog toga danas, od lokalne samouprave, dobili zaslužene plakete i priznanja.

”Grad Novi Pazar će sigurno ubuduće još više ulagati u obrazovanje jer to je zaista isplativa investicija od koje će koriti imati kako Grad Novi Pazar tako i čitava naša zajednica”, kazao je gradonačelnik Nihat Biševac. On je čestitao đacima i poželeo im da od stečenog obrazovanja imaju koriti, nađu dobar posao i svojim kapacitetima pomognu razvoju grada na svim poljima.

B.V.

Podeli