Sport

Jerebičanin novi potpredsednik OKK Novi Pazar

Dugogodišnji sponzor Omladinskog košarkaškog kluba Novi Pazar Sead Jerebičanin izabran je večeras za novog potpredsednika tog kluba i koordiniraće radom mlađih selekcija, objavio je Indeksonlajn.

Kako se navodi, Jerebičanin je na upražnjeno mesto potpredsednika ovdašnjeg elitnog ligaša postavljen na sednici Upravnog odbora, a na predlog gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca.

“Već duže radimo na stabilaziaciji i poslovanju kluba, kako bismo smanjili troškove. Cilj je da se racionalnim poslovanjem konsoliduje finansijska situacija i na taj način obezbedi mirniji nastavak takmičenja, čiji je najvažniji cilj opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS)”, ističu čelnici Omladinskog košarkaškog kluba Novi Pazar.

Oni ocenjuju da plasman juniora u najkvalitetniju ligu Srbije predstavlja istorijski uspeh i da je od velike važnosti za budućnost košarke u Novom Pazaru.

“Jedan od prioriteta je stvaranje uslova za sve mlađe kategorije kluba, kako bi se obezbedila budućnost košarke u Novom Pazaru. Mlađi uzrasti beleže sve bolje rezultate. U našem gradu postoji još košarkaških klubova s kojima želimo da napravimo još bolju saradnju, a sve u cilju stvaranja opštih uslova za veći razvoj košarke u Novom Pazaru. Dobrodošli su svi koji će zajedno za nama učestvovati u razvoju pazarske košarke”, zaključuju u KLS ligašu iz Novog Pazara.

indeksonline.rs

Podeli