Sport

Kostić pred Dinamik: Da pokažemo da verujemo u to što radimo (četvrtak, 18.00)

Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas da će njegova ekipa na gostovanju beogradskom Dinamiku pokušati da nadoknadi poslednji poraz od Slobode na domaćem terenu.

“Još nam je u glavama način na koji smo izgubili od Užičana, bez obzira što su oni među tri najbolja tima u ligi. Bitno je da pristupom i igrom pokažemo da s razlogom verujemo u to što radimo, čak i ako pobeda nad Dinamikom izostane”, rekao je Kostić.

Zaostali meč 19. kola Košarkaške lige Srbije (KLS) između Dinamika i Novog Pazara zakazan je za četvrtak od 18 časova u Dinamik areni.

“Imamo šansi, iako Dinamik deluje fizički impozantno. Na tom planu daleko su iznad nivoa naše lige. Malo je nedostajalo da ih savladamo u prvoj ovosezonskoj utakmica, ali sada smo dosta bolji nego u tom periodu”, ocenio je Kostić.

“Nismo roster koji može lako da igra na tri dana. Ipak, kako svima, tako i nama. Nemamo pravo da se žalimo već da razmišljamo isključivo o sledecem rivalu”, dodao je on.

Uoči duela u Beogradu, skor Dinamika od 13 pobeda i osam poraza peti je u KLS, dok Novi Pazar sa 9/10 ima 10. učinak u elitnom takmičenju.

“Da nam se konstantno tokom sezone nisu dešavali pehovi, imali bismo dve do tri pobede više i uživali bismo na terenu. Ovako, moramo da budemo maksimalno skoncentrisani i da sa mnogo energije pristupimo odmeravanju snaga s Dinamikom”, zaključio je Kostić.

M. Minić

 

Podeli