Sport

Četiri pobede boksera Novog Pazara i dva trijumfa boraca Dandija u Beogradu

Bokseri Novog Pazara ostvarili su četiri, a takmičari Dandija dve pobede u otvorenom kolu Lige Beograda u Rakovici.

Imran Mašović iz Novog Pazara kod seniora lakših od 75 kilograma pobedio je Mihajla Milića iz kruševačkog 14. oktobra jednoglasnom odlukom sudija, a uspešni su bili i juniori Novog Pazara Pavle Bešević i Admir Kamešničanin.

Bešević je u kategoriji do 66 kilograma jednoglasnom odlukom arbitara dobio boksera Radana iz Lebana Milana Stojanovića, dok je Admir Kamešničanin u kategoriji do 48 kilograma podeljenom odlukom sudija savladao Severdžana Gašija iz Sombora.

Kod kadeta čija težina ne prelazi 50 kilograma, Ziko Mašović iz Novog Pazara prekidom u drugoj rundi slavio je protiv Vojina Đorđevića iz pančevačkog Profesionalca, a jedini poraz od boraca tog pazarskog kluba doživeo je junior Dženis Fejzović, koji je u kategoriji do 70 kilograma izgubio od Jovana Mihajlovića iz Voždovca podeljenom odlukom sudija.

Oba juniora novopazarskog Dandija u Beogradu trijumfovali su jednoglasnim sudijskim odlukama.

Nermin Mujdragić je u kategoriji do 52 kilograma pobedio Filipa Cvetkovića iz lazarevačkog Grejtesta, dok je Dženis Vanić kod boksera lakših od 63 kilograma bio bolji od predstavnika Rokice iz Loznice Mitra Radića.

M. Minić

Podeli