PolitikaVesti

Ljajić i Vučić dogovorili nastavak saradnje – imaće zajedničkog predsedničkog kandidata

“Srpska napredna stranka i Socijaldemokratska partija Srbije nastavljaju saradnju i zajedno će izaći na izbore 3. aprila, na svim nivoima.”

Ovo je potvrdio predsednik SDPS Rasim Ljajić.

“Upravo smo predsednik Aleksandar Vučić i ja završili razgovor. Postigli smo dogovor o zajedničkom nastupu na izborima, parlamentarnim, beogradskim i predsedničkim, i zajedno ćemo podržati predsedničkog kandidata koga predloži SNS”, rekao je Ljajić.

Kako je dodao, razgovarali su i o načinu na koji će voditi predstojeću izbornu kampanju.

“Dogovoreno je da obiđemo što je moguće više opština i gradova u Srbiji, da imamo direktan kontakt sa građanima, da slušamo ljude i predstavimo ono što je urađeno, da govorimo o planovima. Spremni smo da pričamo i o greškama koje smo činili kao vladajuća koalicija”, rekao je Ljajić.

Dodao je da važno da će voditi pozitivnu kampanju, kako bi predstavili građanima sve ono što će biti urađeno u narednom periodu.

Naprednjaci i SDPS zajednički izlaze na parlamentarne izbore od 2016. godine, a ta stranka je i na predsedničkim izborima 2017. podržala Aleksandra Vučića kao zajednickog kandidata vladajuće koalicije za predsednika Srbije.

 

Izvor: B92

Podeli