Sport

Pazarci spremni za nastavak sezone i meč u Paraćinu (nedelja, 16.00)

Posle petonedeljne pauze nastavlja se takmičenje u Prvoj odbojkaškoj ligi Srbije, a ekipa Novog Pazara u okviru 12. kola gostuje Borcu iz Paraćina.

“Sproveli smo mini pripreme pred drugi deo prvenstva. Nadam se da ćemo ligu nastaviti na način na koji smo završili prošlu kalendarsku godinu, kada smo dostigli top formu. Svi igrači su zdravi i spremni”, rekao je igrač i trener Pazaraca Aldin Zoranić.

Novi Pazar je vezao pet pobeda i peti je na prvoligaškoj tabeli sa skorom 6/5, dok je sastav iz Paraćina na 10. mestu sa odnosom trijumfa i neuspeha 3/8.

“Zadovoljan sam. Posle lošijih rezultata na startu sezone, kada smo imali problema sa povredama i seriju teških utakmica, mnogi su nas otpisali. Znao sam, ipak, da je potreban samo jedan klik kako bismo krenuli ka vrhu. Sada stidljivo razmišljamo o trećem mestu i Superligi, ali to zavisi od više faktora”, naveo je Zoranić.

Pazarci su u prvom delu sezone meč na domaćem terenu protiv Borca iz Paraćina dobili tek posle taj-brejka, a tom prilikom anulirali su vođstvo protivnika od 2:0 u setovima.

“Očekujem da sada lakše pobedimo. U ovoj ligi nikoga ne smeš da potceniš. Skautirali smo Paraćince, koji se posebno ističu igrom u odbrani”, ocenio je Zoranić.

Borac iz Paraćina i Novi Pazar igraju u nedelju od 16 časova u Sportsko-rekreativnom centru 7. juli.

M. Minić

Podeli