DruštvoVesti

Počelo prijavljivanje za vaučere za odmor u Srbiji

U dežurnim poštama počelo je prijavljivanje za vaučere za odmor u Srbiji, saopštilo je danas JP Pošte Srbije.

Početak novog ciklusa prijavljivanja i podnošenja dokumentacije gradjana za 100.000 vaučera u vrednosti 5.000 dinara za odmor u Srbiji u 2022. godini simbolično je označio v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, koji je u ponoć 1. januara obišao zaposlene u dežurnoj Glavnoj pošti u Beogradu i čestitao im novogodišnje praznike.
Đorđević je utvrdio da je sve spremno za prijem prvih zahteva za vaučere, navodi se u saopštenju i dodaje da je prvi vaučer izdat tačno u ponoć što nagoveštava da će i ovog puta biti velika zainteresovanost.

Prijavljivanje za vaučere nastavlja se u dežurnim poštama tokom praznika od 1 do 3. januara (spisak dežurnih pošta dostupan na sajtu Pošte Srbije), a od 4. januara na šalterima svih pošta u Srbiji.
Pored evidentiranja prijava Pošta Srbije obezbeđuje i dostavu vaučera na kućne adrese korisnika u vidu vrednosnih pisama i na broju 0700 100 300 Kontakt centra Pošte pruža informacije korisnicima o statusu njihovih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

U projektu podsticanja razvoja domaćeg turizma Pošta učestvuje od 2015. godine, a o kriterijumima, potrebnoj dokumentaciji i drugim informacijama korisnici mogu da se informišu na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Pošte Srbije ili pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije 0700 100 300.

B92

foto: Mokra Gora /Shutterstock

Podeli