DruštvoVesti

Otvoreno klizalište – počinju čarolije na ledu

Na radost najmlađih Novopazaraca danas je otvoreno klizalište na Gradskom trgu. Radiće od 10h do 22h svagog dana u sezoni, koja će trajati do kraja februara, a možda i duže, ukoliko to vremenski uslovi dozvole. U planu je i besplatna škola klizanja za početnike školskog uzrasta.

”Klizalište je zvanično počelo sa radom. Pripreme su trajale nepunih 15 dana, kako bismo obezbedili sve neophodne uslove za naše korisnike”, izjavio je direktor Ustanove za sport u Novom Pazaru Emir Mehmedović.

Uz iznajmljene klizaljke, ulaznicu za klizanje u trajanju od jednog sata, možete kupiti po ceni od 200 dinara. Za posebne kategorije najmlađih Novopazaraca klizanje će biti besplatno tokom cele sezone.

”Naša Ustanova za sport će izaći u susret svim kategorijama stanovništva koje su socijalno ugrožene, a poseban program izamo za decu sa smetnjama u razvoju, za koje će klizanje biti besplatno tokom cele sezone”, rekao je Mehmedović.

Pravilnik ponašanja na ledu važi za sve korisnike i treba ga poštovati. U sezoni koja će trajati do kraja februara, planirana je i besplatna škola klizanja za početnike školskog uzrasta.

S.Lj.

Podeli