Društvo

RTVNP najavljuje bogat ramazanski program

Radio televizija Novi Pazar i ove godine priprema bogat i raznovrstan celodnevni ramazanski program. Ramazanske teme na našem programu biće zastupljene od 15h pa sve do sufura. Ramazanski program počinje večeras emisijom ”U susret Ramazan” u kojoj gostuje prvi konzul Turske u Novom Pazaru.

”Naši gledaoci i ove godine mogu očekivati vrlo bogat i raznovrstan ramazanski program, od verskih do zabavnih noćnih sadržaja. Od 15h startuje ramazanski popodnevni program, juftarski program, ramazanska kuhinja, a nakon toga verske teme”, kaže urednik programa RTVNP Galib Gicić.

U dugim ramazanskim noćima rezervisan je prostor i za zabavne sadržaje u noćnom ramazanskom programu, koji počinje od sutra u 23 sata.

Druženje uz muziku upotpuniće zanimljivi gosti, kako sa naših prostora, tako i šire. Gostovanje u ramazanskom noćnom programu potvrdila su i zvučna imena estrade.

Uprkos pandemiji korona virusa koja traje već duže od godinu dana Radio televizija Novi Pazar je i prošle godine uspešno realizovala različite programske sadržaje tokom Ramazana.

 

 

Podeli