RegionVesti

NEVREME NA SEVERU CRNE GORE: Kolašin celu noć bio bez struje, vetar nanosi drveće i rastinje na mrežu! Stanje izuzetno nepovoljno

Područje opštine Kolašin celu noć je bilo bez struje zbog izuzetno loših vremenskih uslova, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

“Stanje na terenu je izuzetno nepovoljno zbog nevremena, pa večeras nije moguće obezbediti napajanje za područje Kolašina. Snažan vetar nanosi drveće i ostalo rastinje na mrežu. Uprkos okolnostima, ekipe su donedavno bile na terenu kako bi sanirale oštećenja, medjutim gotovo je nemoguće odbraniti mrežu u opisanim uslovima. Sutra, od ranih jutarnjih časova pristupiće se otklanjanju oštećenja”, objavljeno je kasno sinoć na fejsbuk stranici CEDIS-a.

 

Građani Andrijevice, Gusinja i Plava su, nakon višesatnog prekida u snabdevanju, sinoć oko 23 sata i 40 minuta dobili struju, saopšteno je iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES).

Zbog jakog nevremena, koje je zahvatilo celu Crnu Goru, severni deo države bio je delom juče bez napajanja električnom energijom.

 

Izvor: Kurir.rs/Beta

Podeli