DruštvoKultura

Ponovo radi bioskop: 4. septembra prva projekcija

Kulturni centar Novi Pazar ove sedmice počinje sa redovnim filmskim projekcijama. Dva puta sedmično puštaće se tri projekcije od kojih će jedana  biti za najmlađe. Karte su u prodaji.

Posle više meseci Kulturni centar otvoriće vrata za sve ljubitelje filma. Kako ističu iz ove ustanove septembarski repertoar je veoma inspiritivan i za svakoga ima po nešto.

“Imamo nekoliko flmova koje su adaptacije filmkih bajki. To su Snežana i 7 patuljaka, Pinokio. Tu je i jedan blok baster TENET, za koji se kaže da je najskuplji u istoriji kinematografije, najviše novca je uloženo u njega. Takođe će biti i premijera domaćeg filma “Hotel Beograd” odmah nakon premijere u Beogradu koja će biti 24. septembra. Takođe će biti i jedan film koji se bavi kineskom kulturom i tradicijom”, objasnila je urednica dramskog i filmskog programa Elma Šabanović.

Ona je istakla da su posetioci bioskopa u obavezi da se pridržavaju propisa i da niko neće moći bez maske da uđe u dvoranu, a sve u cilju zaštite svih koji dolaze na filmske projekcije. Katre su već u prodaji i svi zainteresovani mogu ih kupiti u periodu od 13 do 20 časova na biletarnici Kulturnog cntra po ceni od 250 dina za  2D filmove i  300 diinara za  3D filmove.

A. Ademović

 

Podeli