Društvo

Udruženje Otvorena ruka doniralo 100 vizira dečijem vrtiću Mladost

Dečijem vrtiću Mladost aktivisti udruženja Otvorena ruka danas su donirali 100 vizira koji će im olakšati rad sa decom od ponedeljka. Na ovaj način Otvorena ruka nastavila je sprovođenje humanitarnih aktivnosti, pomažući tako brojnim organizacijama.

Vrtić Mladost u ponedeljak počinje rad sa decom uz sve preventivne mere koje je propisala Vlada Republike Srbije, pa je tako obavezno nošenje maski i rukavica u prostorijama vrtića. Da bi im koliko toliko olakšali rad u novim uslovima članovi Udruženja Otvorena ruka donirali su im danas 100 vizira koje će svi vaspitači moći da koriste pri radu sa decom.  Donacija je od velikog značaja jer će upotrebom vizira pri radu biti zastićena i deca i vaspitači.

Udruženje Otvorena ruka svakodnevno donira  pakete svima građanima i udruženjima kojima je pomoć portrebna, a svi oni koje žele mogu se uključiti u donacije koje sprovodi ovo udruženje putem njihovog web sajta.

Podsetimo vrtić Mladost počinje sa radom u ponedeljak 11. maja, a danas su procesuirani svi zahtevi koje su roditelji podneli da deca pohađaju ovu ustanovu i donet konačan spisak. Svi roditelji koji ostavljaju i dolaze po decu moraće da poštuju propisne mere, kao što je korišćenje maski i rukavica, higijena dece i mnoge druge.

 

Podeli