Društvo

Asfaltiran krak Ulice Ruđera Boškovića

Deo Ulice Ruđera Boškovića je asfaltiran. Meštani koji ovde žive su srećni što će izbeći poplave, ali će već od ove zime imati bolje uslove za život i pristupačniji put do svojih kuća.

Iako je uska i mala ulica, koja je danas asfaltirana, za meštane ovog naselja znači rešavanje velikih problema. Mehanizacija novopazarskih putara danas je radila na asfaltiranju kraka Ulice Ruđera Boškovića. Meštani sa kojima smo razgovarali kažu da su se posle svake obilnije stvarale bare, koje su svima, ali najviše deci stvarale probleme.  Meštani se nisu nadali da će već ove godine njihovi komunalni problemi biti rešeni , te da će ispred svojih kuća dobiti asfalt.

Ovo je samo jedna od brojnih ulica, gde će biti urađen asfalt, jer se mehanizacija nalazi na još desetak gradilišta.  Građevinska sezona će trajati dok to budu dozvoljavali vremenski uslovi, pa se očekuje da će veliki broj infarstrukturnih projekata biti realizovano u ovoj po oceni  mnogih najintezivnijoj građevinskoj sezoni.  Sutra će asfalt biti postavljen i u još jednom  kraku Ulice genarala Živkovića.

Podeli