VestiZanimljivosti

IZNAJMITE “INSTAGRAM MUŽA”: Ako vam se ne sviđaju fotografije sa putovanja postoji rešenje

Selfi je potpuno demode, a momci i muževi nemaju dovoljno strpljenja da uhvate savršen trenutak i naprave fotografiju na kojoj će partnerka izgledati kao “influenserka”

LEPE fotografije sa letovanja za mnoge su sinonim za fantastičan odmor, ali pošto je glavna prepreka za dobre slike najčešće muškarac na najčuvenijim svetskim destinacijama su turističke agencije počele da iznajmljuju – instagram muževe.

Selfi je potpuno demode, a momci i muževi nemaju dovoljno strpljenja da uhvate savršen trenutak i naprave fotografiju na kojoj će partnerka izgledati kao “influenserka”. Prvi su se dosetili Italijani, jer su svesni da se muškarci ne trude dovoljno i da su 30 odsto putnica koje dolaze u njihovu zemlju “solo žene” koje vape za lepim fotografijama.

U najposećenijim gradovima poput Rima i Venecije od ove godine može da se iznajmi “instagram supruga”, a cenovnik nudi lepezu usluga. Recimo, kompletan program košta 1.200 evra, a za ovaj novac dobija se prava turistička tura sa ulaznicima, ručkom, prevozom, potrebnim rekvizitima (vespa, cveće, bicikl, pica, kafa sa penom u obliku srca…), profesionalnim fotografom i prelepim saradljivim suprugom. Ovaj muž pozira dok se ne napravi najbolja fotografija i tačno zna kako da stane, zagrli, zaljubljeno gleda i učini slike toliko uspešnim da “sve drugarice pozavide”.

Postoji i jeftiniji paket koji košta 250 evra, a za taj novac se na sat vremena dobijaju fotograf i suprug. Naravno, suprug koji bi radije da pije pivo, može da iznajmi fotografa za 200 evra koji će njegovu voljenu odvesti na najfotogeničnija mesta u gradu i napraviti joj takve fotografije posle kojih neće “skidati” osmeh sa lica.

Za supruge koje veruju u svoje muževe u SAD i Velikoj Britaniji od ove godine se organizuje i vikend profesionalna edukacija za “instagram supruge” tokom koje mogu da nauče kako treba da fotografišu partnerke, koliko je strpljenje važno, da ne smeju da jedu hranu dok se ne slika i još mnogo toga. Edukacija za instagram supruge odvija se pod sloganom “Njeni lajkovi su i tvoji lajkovi”.

 

Izvor: Večernje novosti

Podeli