DruštvoVesti

Fotografija Suada Crnišanina u prestižnom njemačkom magazinu “Geo saison”

Njemački magazin “Geo saison” objavio je u septembarskom izdanju fotografiju Uvca sa teritorije opštine Sjenica autora Suada Crnišanina iz Novog Pazara. Magazin koji promoviše prirodna bogatstva predstavio je tako Evropi kroz fotografiju Crnišanina lepote Rezervata prirode Uvac.

Tridesetogodišnji Novopazarac Suad Crnišanin već deset godina svojim fotografijama fascinira ljubitelje arhitekture i prirode, te na kvalitetan način prezentuje sva bogatstva Novog Pazara i okoline, zbog toga se njegova fotografija našla na stranicama prestižnog časopisa u Njemačkoj.

U fokusu njegovog objektiva su uglavnom priroda i arhitektura, svojim radom prezentuje sva bogatstva Novog Pazara i okoline i na taj način privlači sve veći broj domaćih i stranih turista da posete ovaj grad i region.

Tekst: A. Ni.

Foto: S. Cr.

 

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje tekst (Aleksandar Nićiforović) i fotografije (Suad Crnišanin), nalazi se pod zaštitom važećeg Zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa sajta www.rtvnp.rs bez obzira o kojem se mediju radi, obavezno je obezbediti prethodno pisano odobrenje od RTVNP ili autora fotografija. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa sajta www.rtvnp.rs moguće je prenositi pod uslovom da se vidno navede , u adekvatnom obliku, da je ” informacija preuzeta sa sajta http://www.rtvnp.rs/ i obavezom poštovanja Zakona o autorskom i srodnim pravima.

Podeli