DruštvoVesti

Pokloni za prvake: Gradonačelnik Biševac radni dan proveo i sa prvacima

Nova školska godina počela je danas za sve učenike osnovnih i srednjih škola. Za srećan i uspješan početak školovanja novoj generaciji prvaka grad Novi Pazar je i ove godine obezbjedio prigodne poklone, pa su i predstavnici Gradske uprave sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem na čelu, današnji radni dan posvetili najmlađim Novopazarcima.

Prvake u Osnovnoj školi “Desanka Maksimović” posjetio je prvi čovjek Novog Pazara Nihat Biševac koji je sa svojim saradnicima mališanima uručio poklone koji su ih obradovali, a koje Grad tradicionalno obezbjeđuje. Biševac je prvacima poželio uspješan početak školovanja, uz poruke da vrijedno i naporno uče i rade, jer su oni najveće blago ovog grada o kojima Gradska uprava najviše vodi računa, jer su oni i budućnost Novog Pazara.

On je ovom prilikom zapolsenima, učenicima i njihovim roditeljima saopštio i radosnu vijest, da će se ova škola naredne godine kompletno renovirati, te će se tako obezbjediti najbolji uslovi za rad.

Pored ovih simboličnih poklona, grad Novi Pazar će od danas pa i narednih dana uručiti po 5.000 dinara jednokratne pomoći povodom početka školske godine djeci bez roditeljskog staranja, samohranim roditeljima i roditeljima djece sa teškoćama u razvoju.

A. Ni.

 

Podeli