DruštvoVesti

SDP brine i o najstarijim sugrađanima

Sandžačka demokratska partija i ove godine po povoljnim cenama organizuje letovanje u Sutomoru za penzionere. Zainteresovani mogu da se prijave do 5.septembra u prostorijama te stranke.

Penzioneri i ove godine mogu po pristupačnim i povoljnim cenama da uživaju u Sutomoru u dobrim hotelskim uslovima. Oni koji su zaniteresovani mogu doći u prostorije Sandžačke demokratske partije do 5.septermbra, a penzioneri će put Sutomora krenuti 10. septembra.

“Sandžačka demokratska partija je uvek vodila brigu o našim najstarijim sugrađanima. Kao i prethodnih, tako i ove godine organizovali smo sedmodnevni boravak naših najstarijih sugrađana u Stomoru od 10.-16.septembra. Ovo neće biti jedina akcija, kojom želimo da pomognemo našim penzionerima,nastavićemo da im pomažemo kao I do sada. U planu je i poseta Udruženju penzionera Novog Pazara, gde ćemo im uručiti opremu za njihov lakši rad. Sandžačka demokratska partija će uvek biti uz svoje najstarije sugrađane i pomagati im da poboljšaju svoj materijalni i socijalni status”, rekao je ispred ove stranke član izvršnog odbora SDP-a Mirsad Abdurahmanović.

Cena ovogodišnjeg letovanja za penzionere u organizaciji Sandžačke demokratske partije je 70 evra, gde je uračunata cena prevoza, smeštaja šest dana i pet noći, sa dva obroka, ali i boravišne takse. Hotel Lovćen udaljen je nekoliko minuta od plaže, a sobe su kompletno opremljene I klimatizovane.

Podeli