PolitikaVesti

Rajović: Veliko zadovoljstvo zbog realizacije projekata u Novom Pazaru i Tutinu uz podršku Vlade

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Novi Pazar izrazili su zadovoljstvo zbog podrške Vlade Srbije pri realizaciji značajnih projekata koji se realizuju u poslednje vrijeme u ovom kraju. Iz te političke partije navode da ih zbog realizacije važnih infrastrukturnih projekata raduje trenutno stanje i napredak u Novom Pazaru i opštini Tutin.

Iz Gradskog odbora SNS-a, stranke koja u Novom Pazaru čini vlast sa najjačom bošnjačkom strankom, Sandžačkom demokratskom partijom, zadovoljni su reuzltatima realizovanih projekata na uređenju Novog Pazara, ali i manifestacijama koje u ovaj grad dovode goste iz zemlje i inostranstva, te se na taj način šalje najljepša slika Grada dobrih i tolerantnih ljudi. Posebno ih raduje realizacija projekata od životne važnosti za žitelje Novog Pazara i Tutina, kao što je izgradnja nove trafostanice Elektroprivrede Srbije vredne 2, 5 miliona eura, rekla je članica GrO SNS Novi Pazar Milena Rajović.

Iz SNS u Novom Pazaru navode da su ponosni jer su građani zadovoljni ljepšim Novim Pazarom za koji se, da takav bude, najviše trude lokalna samouprava, odnosno koalicioni partneri SDP i SNS koji uspješno obave svaki posao u interesu svih građana. Kao primjer kvalitetnog rada, između ostalog, navode i kompletno uređenje Carske ćuprije čime se u potpunosti razvija taj dio grada, te nedavno završeni festival “Stari grad” kojim se poslala najpozitivnija slika i još jednom se pokazalo da je Novi Pazar grad uspješnih trgovaca, dobrih ljudi i gostoprilmjivih domaćina.

Podeli