DruštvoVesti

Rekreacioni centar mesto za sve građane

Jedno od mnogobrojnih gradilišta u Novom Pazaru je i Rekreacioni centar. Ovo je zasigurno najlepše mesto u gradu gde mogu svi građani da uživaju. I sportisti i rekreativci, roditelji bezbrižno uz ispijanje kafe mogu da posmatraju decu dok su na igralištima, stariji da odmaraju u hladu.

Rukovodstvo Sportsko rekreativnog centra “Pendik” na čelu sa direktorom Enesom Pljakićem koji se zalaže da ovo mesto bude što lepše i uređenjije, ulaže sve kapacitete i trud kako bi posetiocima bilo što ugodnije.”Ono što je najbitnije jeste to da naši sugrađani naš trud i rad prepoznaju i verujte da od njih svakodnevno dobijamo pohvale zbog čega smo mi ponosni”, kaže Pljakić.

Zak raj naredne sedmice najavljuje završetak radova na fudbalskom terenu kada će biti postavljana veštačka trava kao i na terenu za žensku odbojku. Kada se svi ti radovi završe uslediće novi radovi na uređenju zelenih površina.

Ono što je direktor ove ustanove Enes Pljakić želeo da istakne, odnosno za zamoli sve posetioce rekreacionog centra jeste da čuvaju sve što se i što će se nalaziti na tom mestu. Da čuvaju sprave, ne bacaju smeće, ne gaze po zelenim površinama već da uživaju u svim sadržajima i prijatno se osećaju.

B.V.

Podeli