Sport

Počinje borba za titulu

Klub malog fudbala Novi Pazar gostuje sutra ekipi Ekonomca, u prvom meču finalne serije plej-ofa Prve futsal lige, koja se igra na dve pobede.

Pazarci su početkom aprila odigrali dve utakmice protiv Kragujevčana u dvorani Pendik, upisavši poraz u polufinalu Futsal kupa Srbije (3:4) i pobedu u prvenstvenom duelu (8:3).

“Verujem da ponovo možemo da odigramo na visokom nivou, iako očekujem drugačije izdanje rivala. Oni su, ipak, favoriti, ali ako ispoštujemo neki plan mislim da imamo šansu da iznenadimo”, ocenio je trener Novog Pazara Marko Gavrilović.

On je dodao da su njegovi izabranici vidno napredovali i sazreli, kao i da su naučili da igraju na rezultat.

Ekonomac, koji je desetostruki prvak države, u finišu prvenstva raskinuo je saradnju s Brazilcem Talesom Matom de Feitosom.

“On je sjajan igrač, po meni drugi najbolji stranac u Srbiji ikada, posle Igora de Souse. Ipak, kolega Predrag Rajić i bez njega ima mnogo odličnih igrača, koje predvode upravo Igor i Marko Perić”, kazao je Gavrilović.

Prva utakmica finalne serije na dve pobede zakazana je za petak od 19 časova u kragujevačkoj Hali Jezero, a revanš je osam dana kasnije u Novom Pazaru.

M. Minić

Podeli