Sport

Hadžifejzović pred gostovanje Tamišu: Jak ritam za pobedu Novog Pazara

Košarkaš Novog Pazara Sead Hadžifejzović rekao je danas da njegova ekipa s puno samopouzdanja dočekuje gostovanje pančevačkom Tamišu, u okviru osmog kola B grupe Superlige.

“Disciplinovani su i iskusni, namučili su i tim Partizana. Mi smo ih dobili tri puta ove sezone, poslednji put i lakše nego što smo očekivali, ali sada će biti drugačija utakmica”, ocenio je Hadžifejzović.

Pazarci su četvrti među šest timova u B grupi Superlige s tri pobede i četiri poraza, dok je petoplasirani Tamiš na skoru 2/5.

“Tamiš kući igra tvrdo, na mali broj poseda. Ipak, ne mogu da prate naš ritam, pa treba da ubrzamo i postižemo lake poene u tranziciji”, naveo je Hadžifejzović.

Do kraja dvokružnog takmičenja u Superligi ostalo je da se odigraju još tri kola, a po dve najbolje ekipe iz obe grupe plasiraće se u polufinale.

“Teoretski, možemo među četiri. Ostala su nam tri gostovanja, među kojima i najteži duel s Partizanom u Beogradu. Zbog toga treba biti realan i priznati da su nam šanse za polufinale prilično male”, zaključio je Hadžifejzović.

Tamiš i Novi Pazar igraju sutra od 19.30 u pančevačkoj Hali sportova Strelište.

M. Minić

Podeli