DruštvoVesti

Selo Mišćiče dobilo asfalt

Još jedan put u Novom Pazaru je sređen. Selo Miščiće dobilo je asfalt u dužini od 300 metara, koji će kako kažu meštani u velikoj meri unaprediti kvalitet njihovog života.

Radnici AD Novi Pazar put koriste svaki dan proleća da završe započete radove od prošle godine. Meštani sela Miščiće dobili su danas asfalt ispred svojih kuća. Meštani kažu da su se jutros obradovali zvucima mašina, jer su na asfalt čekali dugo. Dodaju da sada imaju normalne uslove za život. Sređenom putu najviše su se obradovali najmlađi, koji će sada biti bezbedniji na putu do škole.

Član Gradskog veća Tihomir Ratković izražava zadovoljstvo što je veliki broj ulica u proteklih nekoliko godina asfaltiran u Novom Pazaru. Ratković dodaje da mu je drago što su bolje uslove za život danas dobili i žitelji sela Miščiće, koji nisu krili svoje zadovoljstvo, što su dobili normalne uslove za život.

Uporedo se radi na sanaciji drugog dela Ulice 8.marta, radovi na prirpemi za asfalt izvode se i u Selakovcu u Ulici 412, upri kraju su i radovi u Ulici Rajka Ackovića, gde je u toku postavljanje ivičnjkaka. Juče je postavljen drugi sloj asfalta u Kolubarskoj ulici, a radovi se završavaju i na putnom pravcu u naseslju Blaževo.

Podeli