Sport

Kaltak: Bez pritiska protiv Metaloplastike

Rukometaš Novog Pazara Armin Kaltak rekao je danas da njegova ekipa rasterećeno ide u Šabac, gde će u pretposlednjem, 21. kolu Superlige igrati protiv Metaloplastike.

“Nemamo rezultatski pritisak, ali želimo da odigramo dobru utakmicu. Spremili smo se, hoćemo da vidimo koje su naše realne mogućnosti i protiv koga možemo tražiti bodove u plej-ofu”, rekao je Kaltak, koji je najbolji strelac Superlige.

Metaloplastika je drugi tim lige sa 33 boda, sedam više od trećeplasiranog Novog Pazara, a obe ekipe će igrati u plej-ofu za prvaka države, zajedno sa Vojvodinom, Železničarom 1949, Dinamom i najverovatnije Partizanom.

“Šapčani su organizovan i stabilan klub, imaju 14 igrača u rotaciji. Nas je malo za ono što zahteva plej-of. Najveća opasnost preti nam od Vukašina Vorkapića, kojeg smo zaustavili u prvom delu sezone. Kad nema njegovih golova, postaju nervozni”, ocenio je Kaltak.

“U plej-ofu nam sledi 10 utakmica za uživanje, uz želju da pokažemo da nismo slučajno tu. Vojvodina je moj favorit za titulu, možda bude zanimljivije ako negde kiksaju. Na svakoj poziciji imaju po dvojicu igrača, što su pokazali osvojivši Kup Srbije”, dodao je on.

Metaloplastika i Novi Pazar igraju sutra od 19.30 u šabačkoj Hali Zorka.

M. Minić

Podeli