DruštvoVesti

Građevinska sezona prije proljeća: Nastavak rekonstrukcije Ulice 8. mart

U Novom Pazaru se ranije, prije zvanične sezone počelo sa infrastrukturnim radovima. Proljepšanje vremena znatno je uticalo da se ubrza sa nastavkom radova, pa su tako radnici i mehanizacija danas bili angažovani na radovima na rekonstrukciji Ulice 8. mart.

Uprkos tome što su radnici i mehanizacija preduzeća „Novi Pazar-put“ i dalje angažovani na bitnim saobraćajnicama u okviru zimskog režima održavanja puteva, obezbjeđeni su uslovi, pa se počelo sa radovima na rekonstrukciji ove gradske ulice. Radovima će biti obuhvaćena i kompletna obnova dotrajale vodovodne i kanalizacione mreže, rekao je za Radio televiziju Novi Pazar pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara Nihad Hasanović.

Početak radova u Ulici 8. mart samo su najava intenzivne građevinske sezone i velikih infrastrukturnih projekata. Hasanović je najavio i skori početak radova u Selakovcu, u kraku 412, te naselju Mur. Nakon toga, kada mehanizacija preduzeća “Novi Pazar-put” završi sa svojim obavezama, građevinska sezona i radovi će se intenzivirati, naveo je Hasanović.

On dodaje da je Gradska uprava uvijek otvorena, kao i u predhodnom periodu, za razgovore sa svim građanima o važnim temama, onima koje su od vitalnog značaja za sve građane.

Hasanović je mještane te ulice pozvao na razumijevanje, a na vozače apelova da svoja vozila tokom dana ne parkiraju u toj ulici kako bi se radovi odvijali planiranom dinamikom.

A. Ni.

Podeli