Sport

Biciklisti završili pripreme u Baru

Biciklisti Srbije, među kojima su i Novopazarci Admir Kolašinac i Nermin Ćatović, završili su dvonedeljne pripreme u Baru, a grupom je rukovodio trener Nebojša Jovanović.

“Na okupu su bile muške i ženske selekcije, od kadetske do seniorske. Odlično smo radili, vreme nas je poslužilo i imamo dobru  bazu za nastupajuću sezonu. Dosta očekujemo, posebno od juniora, a njih predvode Kolašinac i Ćatović”, rekao je Jovanović.

Kolašinac je započeo drugu sezonu u dresu Partizana, a tokom 2018. nastupao je kao junior na najvećim evropskim i svetskim takmičenjima.

“Očekuje me još više trka, s obzirom da je program Biciklističkog saveza Srbije bolji od prošlogodišnjeg. Imamo oko 2.500 kilometara u nogama, što je odlična osnova. Već sledećeg vikenda predstoji nam šampionat države u ciklokrosu, gde imam najveće ambicije”, otkrio je Kolašinac.

Ćatović, koji je kao i Kolašinac ponikao u Trnavi, od ove godine je član Partizana.

“Imao sam malih problema s povredom, ali sada je sve u najboljem redu. Prošla sezona bila je uspešna za mene, verujem da će predstojeća biti još bolja”, kazao je Ćatović.

M. Minić

Podeli