Sport

Vujović: Pobeda nad Spartakom za povratak samopouzdanja

Košarkaš Novog Pazara Nikola Vujović rekao je danas da je njegovom timu neophodna pobeda nad subotičkim Spartakom, u predstojećoj utakmici u 20. kola Košarkaške lige Srbije.

“Obećavam maksimalno zalaganje. Spartak nam dolazi u pravom trenutku, jer treba da vratimo samopouzdanje i spremimo se za Partizan i Kup Radivoja Koraća”, rekao je Vujović.

Dinamik i Novi Pazar drže drugu i treću poziciju na tabeli sa po 14 pobeda i pet poraza, dok je vodeći Borac iz Čačka na skoru 18/1.

“Mislim da je Borac već obezbedio prvo mesto i učešće u ABA 2 ligi naredne sezone, a mi i Dinamik borimo se za drugo mesto. Šansu vreba i OKK Beograd. Imamo pet mečeva kući i dva na strani, pa sve od nas zavisi”, ocenio je Vujović.

“Možda je loše što smo izgubili dve poslednje utakmice, ali i dalje držimo konce u svojim rukama”, dodao je centar Pazaraca.

Spartak ima učinak 4/15 i pretposlednji je, 13. u elitnom takmičenju. Novi Pazar je prvi ovosezonski duel u Subotici dobio rezultatom 75:73.

“Dosta su promenili ekipu. Otišli su im najbolji igrači i ne znam šta mozemo očekivati od njih. Kvalitet im je opao i verujem da ćemo to iskoristiti”, zaključio je Vujović.

Novi Pazar i Spartak igraju sutra od 18.00 u dvorani Pendik, a ulaz na tribine je slobodan.

M. Minić

Podeli