Neško Milovanović ponovo na klupi Plavih

Fudbalski trener Neško Milovanović preuzeo je danas ekipu Novog Pazara, koju će predvoditi u nastavku sezone u Prvoj ligi Srbije.

“Svi znamo da je bilo mnogo problema, ali ljudi iz kluba i gradonačelnik (Nihat Biševac) dali su sve od sebe da se ukine zabrana registracije novih igrača. Ne obećavam ništa, ali do plej-auta ima osam kola i probaćemo da osvojimo što više bodova”, rekao je Milovanović.

On je predvodio Pazar tokom poslednjih šest kola superligaškog plej-auta u sezoni 2016/17, kada je klub ispao iz elitnog takmičenja.

“Žao mi je što se to dogodilo, ali nije bila moja krivica. Nadam se da će publika da se vrati na stadion i da će svi uživati u lepom fudbalu. Nikada se nisam plašio izazova i borićemo se dok postoji nada”, naveo je 44-godišnji Milovanović.

Novopazarci su ranije danas angažovali igrače odbrane Omegu Robertsa, Ervina Kačara i Adnana Islamovića, dok ranije najavljeni dolazak defanzivca Lazara Obradovića, ipak, nije realizovan.

Pazarski dres u nastavku sezone nosiće i fudbaleri sredine terena Irfan Vusljanin, Nemanja Petrov, Miodrag Milenković, Edin Selimović i Dino Šarac, te napadači Aleksandar Milić i Dženan Plojović.

M. Minić

Podeli