Jošanica u pogonu

Fudbaleri Jošanice počeli su danas u Novopazarskoj banji pripreme za prolećnu polusezonu u Srpskoj ligi Zapad, a prvoj prozivci trenera Kenana Kolašinca prisustvovalo je ukupno 18 igrača.

“Uvek želim da ranije krenem s pripremama. U odnosu na jesen, slabiji smo za dvojicu odličnih igrača, golmana Vladimira Dizdarevića i vezistu Mirzu Delimeđca, ali smo umesto njih angažovali Jasmina Koča i Semira Sadovića. Sledi zanimljivo proleće”, rekao je Kolašinac.

On je najavio da postoji mogućnost da početkom februara ekipa obavi deo priprema u Crnoj Gori ili Makedoniji.

“U planu su Ulcinj ili Bar, eventualno Ohrid. Videćemo. Takođe, postoji šansa da se još malo pojačamo, ali sve zavisi od klupskih ambicija”, naveo je Kolašinac.

Osim Koča i Sadovića, na prvom ovogodišnjem okupljanju pojavili su se kapiten Edis Ibrahimović, Ertan Marovac, Edin Ferizović, Milorad Obradović, Ensar Brunčević, Edo Mujanović, Vahid Zimonjić, Edin Ličina, Elmin Marukić, Nemanja Milošević, Hamed Hajrović, Ervin Kurti, Sadin Smajović, Sead Hadžibulić, Dženan Gicić i Semin Smajović.

Uz dozvolu kluba, prozivku su propustili golmani Saladin Radetinac i Dželil Đerlek, te defanzivac Džemil Džamović.

Posle polovine takmičenja u Srpskoj ligi Zapad, na vrhu tabele su Smederevo 1924 i Sloga iz Požege sa po 29 bodova, Tutin sa 27 i četvrtoplasirana Jošanica sa 26 bodova.

Prvenstvo će biti nastavljeno početkom marta, kada Jošanica dočekuje Loznicu.

M. Minić

Podeli