DruštvoVesti

Mahmutović za Odgovor: Unapređenje zdravstvene zaštite se nastavlja

Da je tokom protekle 2018.godine urađeno mnogo na unapređenju zdrvastvene zastite stanovništva, pokazuju i analize Republičkog zdravstvenog fonda, po kojima je novopazarska Opšta bolnica, od 57 zdravstvenih ustanova u zemlji ,na 14.mestu. Gostujući u emisiji Odgovor, koja je na programu večeras od 21 i 30, direktor Opšte bolnice dr Meho Mahmutović najavljuje još ambicioznije planove u tekućoj godini. Takođe, Mahmutović najavljuje i krivičnu prijavu protiv lidera SPP Muamera Zukorlića zbog niza javno iznetih neistina i uvreda na račun lekara i zdravstva u Novom Pazaru.

”Radimo projekat Psihijatrijskog odeljenja, projekat angio sale sa proširenjem koronarne jedinice. To je invazivna kardiologija za ugradnju stentova, radimo projekat novog hirurškog bloka i još mnogo manjih projekata”, najavio je Mahmutović.

Protiv Zukorlića krivična prijava

Ističući da unapređenjem zdravstvene zašttite rasete i poverenje građana u zdravstvene institucije, Mahmutović se osvrnuo i na optužbe lidera SPP, Muamera Zukorilića, koji je izneo niz neistina i uvreda na račun zdravstva u Novom Pazaru, zbog čega će, kako najavljuje Mahmutović, protiv Muamera Zukorlića biti podneta krivična prijava.

”Gospodin Muamer Zukorlić je toliko loših stvari ispričao o zdravstvu u Novom Pazaru. On verovatno mrzi sve što je dobro i kvalitetno u ovom gradu. Njemu se stalno priviđa neki loš scenario u Novom Pazaru, a on dobro zna da je on glavni scenarista za sve što nije dobro u ovom gradu. Nazivati bolnicu fašističkom i koristiti razne pogrdne nazive za nas koji je vodimo! Zato će bolnica podneti krivične prijave i Zukorlić će morati na sudu da dokazuje ko su fašisti u bolnici, ko su ljudi koji ubijaju pacijente i koji se bave kriminalom. Ne može se neodgovorno pričati svašta i proći nekažnjeno”, kazao je Mahmutović.

S.Lj.

Podeli