Zabava

Promocija albuma ,,Ne brini,, Raja Simonovića

Promocija prvog albuma  Podgoričanina Raja Simonovića, priređena je na crnogorskom Knjaz imanju. Predstavljanje muzičkog albuma okupilo je fanove,  među kojima se našao i značajan  broj poznatih ličnosti. Početnička trema je izostala, iako je na nastupu u okviru promocije bilo i kolega iz branše, producenata, ali i predstavnika medija.

Prvenac ,,Ne brini,, sačinjen je od 10 pesama, a upućeni već kažu da ovaj CD krije samo hitove. 

,, Ovaj događaj kruniše moju karijeru. Rukovodio sam se  dobrim timom I siguran sam da su ovih deset ljubavnih priča dobitna kombinacija. Verujem da kad se umetnik vodi srcem, pesme brzo nađu publiku. Kao poklon tu je i bonus trak, Prokleto muško, ta numera je bila moj iskorak,, rekao je u uvodnom obraćanju Rajo Simonović.

Dugogodišnji prijatelj  Simonovića, producent Radio televizije Novi Pazar,  Adnan Ahmetović, ovu promociju i album doživljava kao važan događaj za ovdašnje muzičko nebo, muzika prati trendove, a i prezentacija albuma je, kako smatra,bila kvalitetna.

,, Sa Rajom sarađujem i privatno se družim godinama. On je čes gost u našim muzičkim emisijama. Talentovan pevač, koji potiče iz porodice muzičara, večeras je na pravi način napravio još jedan, važan korak ka uspehu,, istakao je Ahmetović.

 

 

G G

Podeli