Kultura

Poetsko veče organizovale odbornice SDP-A

U okviru 16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama odbornice Sandžačke demokratske partije organizovale su poetsko veče u novootvorenim prostorijama SDP.  Učenici osnovnih i srednjih škola imali su priliku da uz pomoć odbornica predstave svoju poeziju, a i poeziju poznatih pisaca.

“Večeras je samo jedna od aktivnosti predstavljena, pošto imamo tako lep prostor i ubuduće ćemo ga koristiti za razne aktivnosti, jer imamo autore pesama, eseja i deca žele da to prezentuju”,  istakla je odbornica SDP-A  Berina Muderizović.

Učestvovali su učenici osnovnih i srednjih škola i uz pomoć odbornica SDP-A uspeli su da predstave kako svoju poeziju, tako i poeziju poznatih stvaralaca.

“Večeras sam kazivala recitaciju naše pesnikinje Šefrije Begović Ličine i veoma sam zahvalna što sam imala priliku da učestvujem”,  Maida Habibović

Prisutne dame su itekako uživale.

Poetsko veče koje su organizovale odbornice SDP-a u okviru 16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama, veoma je podstaklo učenike da i ubuduće učestvuju u ovakvim aktivnostima.

Podeli