Vaš Objektiv

SMART RTV NOVI PAZAR DOSTUPNA NA SVIM TV UREĐAJIMA U SVETU

Lansirana je najveća tehnološka inovacija u regionu koja će promeniti način gledanja televizije i doneti potpuno novo iskustvo gledanja tv kanala . Bez kablova, satelitskih antenna i ostale opreme Vaš tv postaje smart tv, a Rtv Novi Pazar, postaje jedina smart televizija iz Sandžaka, koja gledaocima u zemlji i svetu nudi neoigranicene mogućnosti .
EON je TV platforma najnovije generacije koja ti omogućava da i Rtv Novi Pazar pratiš na svom tabletu, računaru, smart telefonu i smart TV-u, bilo gde u svetu.
Program RTV Novi Pazar na EON –u ,nudi i opciju premotavanja 7 dana unazad. Iz liste kanala, izborom datuma ili pretragom po imenu emisije, gledaj ispočetka program koji si propustio.
Pauziraj Live RTV NP i nastavi posle. Veoma lako možeš da organizuješ svoje vreme, pauziraj program koji je u toku pritiskom na opciju pauza, a kasnije nastavi da gledaš pritiskom na play.
EPG (elektronski programski vodič) ti omogućava pregled rasporeda emitovanja programa 3 dana unapred
Uz podsetnik koji sam kreriraš, obeležavanjem omiljenih sadržaja –nećeš propustiti emisiju, seriju, utakmicu ili bilo koji omiljeni tv sadržaj. U sekciji Moji sadržaji lako ćeš pronaći podsetnik za predstojeći program i listu omiljenih TV sadržaja.
Gledanje RTV NP na računarima je omogućeno preko svih pretraživača, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim softverom dok je za mobilne uređaje EON koji kroz listu svojih kanala nudi naš program , dostupan na App Store-u ili Google Play Store-u.

 

Podeli