Sport

Petrović: Borbenošću da anuliramo kadrovske probleme

Trener fudbalera Novog Pazara Vladica Petrović rekao je danas, uoči utakmice sa beogradskim Sinđelićem u osmom kolu Prve lige Srbije, da ima dosta kadrovskih problema koje će ekipa pokušati da anulira velikom borbenošću.

“Sledi jedna u nizu teških utakmica, protiv neporaženog i dobro organizovanog gostujućeg tima. Očekuje nas dosta muke i borbe, ali probaćemo da dođemo do prve pobede. Sinđelić je pun samopouzdanja, primili su samo tri gola do sada”, rekao je Petrović.

On zbog kazne od četiri utakmice posle crvenog kartona u duelu sa Bežanijom (2:2) neće moći da računa na Kenana Ragipovića, a predstojeći meč u Novom Pazaru najverovatnije će propustiti i Jovan Mihajlović.

“Mirsad Brunčević se vraća posle povrede, a Elvis Novalić je odradio kaznu zbog isključenja u meču sa Bežanijom. Sastav ću odrediti posle današnjeg treninga”, kazao je Petrović.

Sinđelić je treći na tabeli sa 15 osvojenih bodova, dok je Novi Pazar na pretposlednjem, 15. mestu i ima četiri boda.

“Momci su mladi, trkači i fizički mogu da izdrže, ali uvek će nam nedostajati određeni kvalitet. Teško da ću do kraja sezone uspeti da sastavim tom koji je izneo prvih pet kola, stalno neko ispadne. U Dobanovcima smo bili bez trojice, što se osetilo”, naveo je Petrović.

Utakmica između Novog Pazara i Sinđelića zakazana je za subotu od 16 časova.

M. Minić

Podeli