Sport

Mecinović: Zlonamerne tvrdnje o bankrotu, FK Novi Pazar nastavlja punim tempom sa radom

Reagujući na nedavne tvrdnje potpredsednika Stranke pravde i pomirenja Jahje Fehratovića da se FK Novi Pazar poslednjih deset godina sistemski uništava i da služi za pranje novca i izvlačenje budžetskih sredstava, kao i da će sutra biti proglašen bankrot, sekretar mladjih kategorija FK Novi Pazar Adnan Mecinović negirao je ove tvrdnje ističući da su one naručene, da su zlonamerne ali i da se ništa od toga neće desiti.

“Te njihove slutnje se neće obistiniti. Novi Pazar će usprkos svemu opstati i nastaviti da se razvija u svojoj dugoj istoriji. Nova energija koja je ušla u klub sa dolaskom Roberta Nave i Almira Gegića samo nas je naterala da još bolje i jače radimo. Zlonameni komentari žele da nas poljuljaju ali nećemo dozvoliti. Od njih nismo navikli ništa drugo sem da lažu, optužuju i osporavaju najuspešnije. Poručio bih ljudima koji su nalogodavci ovih priča da nije to lepo da rade” – rekao je Mecinović.

Iste izjave i navode iz SPP-a komentarisao je i Ismet Ugljanin legenda fudbalskog kluba Novi Pazar .

“Kakva je to glupost pričati o gašenju kluba koji postoji 90 godina. Govorili su da će se klub ugasiti kada smo Bajro i ja odlazili iz kluba pa se to nije desilo, pa su to pričali i kada su otišli Gegić, Aličković i ta generacija, pa je opet klub opstao. Tako će biti i dalje. Ti koji plasiraju netačne informacije ne treba da brinu jer mi imamo i snage i moći i to najviše zahvaljujući ovoim ljudima koji su došli” – poručio je Ugljanin.

Mecinović je dodao i da će uskoro a povodom 90 godina od osnivanja kluba biti održane prijateljske internacionalne utakmice u kojima će igrati veterani FK Novi Pazar i seniorski tim ovog kluba. Rivali će uskoro biti obelodanjeni.

K.R.

Podeli