Sport

Uspela provera pred Kolubaru

Košarkaši Novog Pazara pobedili su danas u prijateljskoj utakmici u dvorani Pendik ekipu Ibra iz Rožaja sa 81:73 (19:21, 21:16, 22:16, 19:20).

Predvođen efikasnim Nikolom Čvorovićem i Dušanom Filipovićem, oporavljenim Markom Ilićem i lucidnim Sanelom Mukanovićem, domaćin je početkom druge deonice došao do prednosti, koju nije ispuštao do kraja.

Pazarci su u prethodna tri kontrolna meča ubedljivo savladali Zlatar u Novoj Varoši i Železničar u Čačku, dok su u neizvesnom duelu u Kraljevu poraženi od Sloge.

Novi Pazar će u nedelju 17 časova u dvorani Pendik, u duelu 14. kola Druge lige, dočekati Kolubaru LA 2003 iz Lazarevca.

Izabranici Boška Đokića trenutno su treći na tabeli sa devet pobeda i četiri poraza, koliko ima i drugoplasirana Mladost iz Smederevske Palanke.

Ekipa Ibra, koja je u crnogorskom šampionatu plasirana u sredini tabele, a nastupa i u Balkanskoj ligi, doživela je dosta promena tokom januara.

Ovaj tim će takmičenje nastaviti za sedam dana, kada će u bugarskom Samokovu gostovati Rilskom, koji zauzima lidersku poziciju u Balkanskoj ligi.

M. Minić

Podeli