TURSKI SPECIJALCI IZNENAĐENI: U Novom Pazaru im se desilo nešto što NISU OČEKIVALI!

Specijalna jedinica koja se brine o bezbednosti Redžepa Tajipa Erdogana nije imala posla. Po samom dolasku u Novi Pazar bili su iznenađeni zatečenom atmosferom. Erdogana je čuvao narod i on je bio briga stanovnika Novog Pazara.

U razgovoru s jednim od specijalaca, rekli su sledeću, vrlo zanimljivu stvar, koja najbolje opisuje kako su dočekani: ‘’Erdogana u Novom Pazaru dočekali kao Tita! Zastava s likom turskog predsednika vijorila se u centru grada. Novi Pazar je ‘’grmeo’’ sultan Erdogan, sultan Erdogan!’’

– Mi smo prosto iznenađeni. Na svakom koraku nam nude kafu, čaj, jemek, kebap. Ovo je zaista posebna sredina. Toliko ljubavi u ljudima prema našem predsedniku, a da to nije u Turskoj. Vi ste bogatstvo i zaista nam pored vas nije teško da brinemo o bezbednosti. Ovde sam prvi put, nadam se ne i poslednji. Preneću svoje utiske svima u mojoj i vašoj domovini – rekao je jedan od specijalaca.

Erdogan je, inače, u Novom Pazaru, obišao mnoga naselja – Selakovac, Parice, Jošanicu, Vrh čaršije, i svuda je razgovarao sa ljudima.

Izvor: Kurir

Podeli