Sport

Redžović: U Valjevo po bodove (petak, 19.30)

Kapiten Kluba malog fudbala Novi Pazar Eldin Redžović rekao je danas da veruje da će njegov tim ostvariti pobedu nad RB-om na teškom gostovanju u Valjevu, u trećem kolu Prve futsal lige.

“Kao novajlije dobro su startovali, imaju dve pobede i uvek punu halu. Teren je ‘vruć’, a mi smo bez nedovoljno oporavljenog Aleksandra Pavlovića, a na povredu se požalio i Jovan Cvetanović. Mislim da smo, ipak, favoriti i da ćemo trijumfovati”, rekao je Redžović.

RB ima maksimalnih šest bodova, kao vodeći kragujevački Ekonomac i trećeplasirana Nova Pazova, dok je Novi Pazar šesti sa tri osvojena boda.

“Rekao bih, po planu. Pobedili smo na startu (ekipu Samo pravo u Beogradu sa 5:4), dok smo u porazu od Ekonomca (2:7) imali priliku da vidimo gde se trenutno nalazimo i šta nam nedostaje. Sad nam trebaju ‘lake noge’ i najbolja moguća partija”, naveo je Redžović.

On je ocenio da će tekuća sezona biti zanimljivija od prethodne, kao i da je jedan od razloga doigravanje po završetku ligaškog dela prvenstva.

“Odgovara nam što će se igrati plej-of, koji donosi i pune tribine. Cilj je da ligu završimo na drugom ili trećem mestu, kako bi izbegli Ekonomac do finala”, kazao je Redžović.

“Kvalitet našeg futsala je u porastu. Ovaj sport je sve popularniji i interesantniji publici. Igrači su bolji, radi se ozbiljnije i očekujem dalji napredak”, dodao je on.

Utakmica između RB-a i Novog Pazara zakazana je za petak od 19.30 u Hali sportova u Valjevu.

M. Minić

Podeli